Gamle prædikener 2013-2020

Prædikener fra jeg begyndte som deltidssognepræst i Trige-Ølsted-Spørring og indtil og med coronakrisen med aflyste gudstjenester. Køb "Hjertets dannelse?" her.

   

Prædikener fra jeg beyndte som deltidssognepræst i Ålsø-Hoed-Veljby-Homå patorat (og Ebeltoft-Dråby-Handrup), indtil og med jeg stoppede her. Køb "Kun gerningen er vor bekendelse overfor omverdenen" her.


Mine tidligere prædikener fra Thorning-Grathe-Vium, Herning, Gjellerup, Vestfjend og Sortebrødre Kirke er udkommet som prædikensamling med titlen "Livet om at gælde". SE "LIVET OM AT GÆLDE" HER


Mine første  prædikener fra Thorning-Grathe-Vium er udkommet som prædikensamling med titlen "Prædikener fra Blichers kirke: Troens frugter er kærlighedens gerninger". KØB HERMin prædikensamling "Himlen på jorden?". Prædiken fra før min ordination til præst