Hvad andre siger om siden...

 


For at få en fornemmelse af, hvor langt ud denne hjemmeside når, googler jeg sommetider mit navn.


Jeg  har indtil videre set følgende:


Der er nogen, der ikke bryder sig om sidens tidligere design. De har dog ikke stavet min hjemmesides navn korrekt.


Der er en, der synes, siden er utroværdig. Begrundelsen er dog besynderlig, da det nævnte citat dels ikke er mit eget udsagn, dels blot er et blandt utallige andre.   Desuden handler alle kristne hjemmesider om de enkelte forfattere/forkynderes holdning og tolkninger. Anderledes kan det jo ikke være.


Teksten om paradigmeskiftet er lagt ud i cyberspace af en person - i øvrigt uden mit vidende, men jeg ser dog tiltaget som et kompliment til en  forresten ret vigtig tekst.Desuden ved jeg, at teksten om religion og politik har været brugt i et kompendium i kultur- og samfundsfag på gymnasiet, og at siden også i skolesammenhæng er blevet brugt til  at søge afklaring på fx. næstekærlighedsbegrebets betydning.


Og en  person har i en facebook-tråd foreslået, at min tekst om islam (den om Jesus og Muhammed) burde udgives som en folder/brochure, og udleveres til alle gymnasieklasser!


Desuden har jeg fået positive tilkendegivelser på mit punkt om danskhed og kristendom, ikke mindst punktet om muren omkring Danmark.


Og så er  min tekst om  Krzysztof Kieślowski blevet brugt i et blad, der overvejende er  på polsk. I anledning af 20 året for mesterinstruktørens død.